Facebook App

Facebook is het enige social media platform dat werkt met een API (Application Programming Interface). Hiermee kunnen onze programmeurs speciale modules ontwerpen die content van Facebook in uw website integreert en omgekeerd.
 Of nieuwe functionaliteit aan uw Facebookpagina toevoegt.

We’R Social Media biedt een heel scala aan modules en toepassingen. De belangrijkste modules staan hieronder beschreven.

Facebook app

vanaf €99,00

Van website naar Facebook

Er zijn tal van Facebook-modules die u op uw website kunt plaatsen en waarmee content van uw site op uw Facebookpagina wordt geplaatst. Wij richten deze modules in en plaatsen ze op uw website.

Van Facebook naar Website

De Facebookplugins plaatsen content van Facebook naar uw website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: de activiteiten van anderen, nieuwe posts, commentaar en dergelijke. Geef uw site een sociale dimensie!

Pagina modules op Facebook

‘Standaard’ Facebookpagina’s beschikken over weinig mogelijkheden. Met speciale paginamodules voegen wij producten, galeries, polls, video’s en overige elementen toe.

Bestaande webshop in Facebook

Middels de Application Programming Interface (API) van Facebook kunnen wij veel bestaande webshops volledig integreren in Facebook om ze zo bereikbaar te maken voor een enorm publiek.

Facebook webshopmodules

Als u nog niet over een een eigen webshop beschikt, is het openen van een Facebookwinkel een goed alternatief. Deze ‘winkel’ is snel en eenvoudig op te zetten tegen lage kosten.