LinkedIn

LinkedIn

LinkedIn voor bedrijven

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers? Wilt u in contact komen met potentiële klanten of relaties? Of wilt u uw bedrijfswerkzaamheden onder de aandacht brengen? Met meer dan 5 miljoen gebruikers, waarvan 123.000 zakelijke gebruikers is LinkedIn voor bedrijven uitermate geschikt om zakelijk te kunnen netwerken. Drie op de vier LinkedIn leden (88%) volgt een bedrijfsprofiel op LinkedIn. Dit doen ze om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen hun branche/vakgebied.

Uw bedrijfsprofiel is het online visitekaartje van uw bedrijf. Door het plaatsen van relevante en waardevolle content stijgt het vertrouwen in uw organisatie. Zo creëert u meer betrokkenheid en klantbinding. Het platform is bij uitstek geschikt om in contact te komen met professionals in hetzelfde vakgebied of professionals die uw bedrijfstak ondersteunen. Daarnaast is het een geschikt platform om nieuwe medewerkers te werven. Heeft u een vacature die vervuld moet worden? Op LinkedIn is waarschijnlijk een grote groep mensen actief die voldoen aan het door u geschetste profiel.

 

LinkedIn adverteren

Door middel van een betaalde advertentie, oftewel adverteren, kunt u ook makkelijk onder de aandacht komen bij niet-volgers. LinkedIn biedt een breed scala aan targeting opties. U kunt uw advertenties bijvoorbeeld richten op een zelf bepaalde doelgroep. Deze doelgroep kunt u selecteren op onder meer functie, branche, bedrijfsgrootte, geslacht en leeftijd. Hierdoor wordt uw bereik groter en waardevoller, met als gevolg merkbekendheid, binding met uw merk en wellicht zelfs aankopen of afname van diensten. LinkedIn is een mooie aanvulling op andere social media, waardoor u snel en makkelijk met een ander soort publiek in contact komt.

Wilt u meer weten over hoe u LinkedIn succesvol kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op.