Over ons

We pinnen, liken, sharen en tweeten er wat aan af. Social Media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en de invloed van Social Media neemt steeds verder toe. Hoog tijd om Social Media als serieus marketingkanaal te beschouwen. Maar al die verschillende platformen kunnen ervoor zorgen dat u als ondernemer door de bomen het bos niet meer ziet. Waar en met name hóe moet u beginnen? We’R Social Media helpt u graag bij de inzet van Social Media als marketingtool.

De wereld van Social Media is constant in beweging. Bij We’R Social Media houden we de laatste Social Media trends nauwlettend voor u in de gaten.
Met name Facebook is al langere tijd één van de belangrijkste spelers op de markt. Met inmiddels meer dan tien miljoen(!) Nederlandse gebruikers is Facebook het grootste en populairste Social Media platform dat we in ons land kennen. Dagelijks scrolt een groot deel van deze gebruikers – meer dan zeven miljoen mensen – even door hun Facebook tijdlijn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van familie, vrienden én hun favoriete bedrijven.

Daarnaast worden Social Media platformen als LinkedIn, YouTube, Twitter, Instagram, Pinterest en Google Plus ook steeds vaker ingezet door bedrijven. Met name nu het ook mogelijk is om te adverterenHet loont om nu uw tijd en marketingbudget te investeren in het verbeteren van uw zakelijke Social Media pagina’s.

Met de diverse Social Media platformen heeft u er een prachtig communicatie- en servicekanaal bij. Maar welke platformen kunt u het beste opnemen in uw marketingmix? Welke platformen zijn relevant voor uw doelgroep? We’R Social Media helpt u graag bij het vinden van de perfecte marketingmix. We zetten uw klant centraal, wat zorgt voor een positief imago, betere klantbinding en uiteindelijk tot meer afname van uw diensten en/of producten.

Dit doen we in de vorm van workshops en trainingen, waarbij we samen met u gaan ontdekken wat u met Social Media wilt bereiken en hoe u dat kunt bereiken. Vervolgens kunt u helemaal zelf aan de slag of kunnen wij het beheer van u overnemen. Als u zelf aan de slag gaat blijven we op de achtergrond uiteraard aanwezig voor ondersteuning waar nodig. Wilt u liever extra ondersteuning bij het creëren van opvallende content? Wij ontwerpen ook graag creatieve posts. Daarnaast helpen we u ook graag bij het inzetten van campagnes, die bijdragen aan het behalen van uw marketingdoelstellingen. Ook produceren we pakkende social video’s die in het oog springen en direct de aandacht van uw doelgroep pakt.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk hier onze diensten of neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Een eerste (advies)gesprek is altijd kosteloos.

Ignoring online marketing is like opening a business but not telling anyone

Maak nader kennis met het team van We’R Social Media via LinkedIn

Tom de Boer

Tom de Boer

tom@wermedia.nl

0591 21 04 05

Naomi Waalkens

Naomi Waalkens

naomi@wersocial.media

0591 - 21 04 02

Niels van der Scheer

Niels van der Scheer

n.scheer@wersocial.media

0591 - 20 81 03