Social Media campagnes

Uw doelgroep op een laagdrempelige en goedkope manier bereiken? Adverteer op Social Media.

Social Media campagnes

Adverteren op Social Media is het plaatsen van betaalde advertenties op Social Media platformen, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube en/of Twitter. Facebook wordt het meeste gebruikt. Het is een laagdrempelige en relatief goedkope manier om uw doelgroep te bereiken. Daarnaast is het relevanter dan massamedia en kunt u alle resultaten makkelijk meten en analyseren. Met weinig budget kunt u al de eerste stappen zetten met advertenties op Social Media. Maar wanneer heeft het nou nut om betaalde advertenties in te zetten op Social Media?

Doelstellingen

Als u besluit om te gaan adverteren via Social Media is het belangrijk om een bepaald doel voor ogen te hebben. Wat wilt u bereiken met uw advertentie? Als bedrijf kunt u verschillende doelen hebben die u met Social Media advertenties kunt realiseren, zoals het vergroten van naamsbekendheid, verkrijgen van nieuwe fans of volgers, realiseren van nieuwe nieuwsbrief inschrijvingen, leads genereren en/of bekend maken wat u als bedrijf doet.

Segmenteren

Door de geavanceerde segmentatie van Social Media is het mogelijk om specifieke doelgroepen te benaderen met uw advertenties. U kunt bijvoorbeeld segmenteren op leeftijd, geslacht, woonplaats, burgerlijke staat, opleiding, interesses en taal. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u een doelgroep bereikt die geïnteresseerd is in uw dienst of product. Wat weer sneller leidt tot een afname van uw dienst of product.

Voordelen

Adverteren op Social Media is relatief goedkoop vergeleken met drukwerk en heeft als voordeel dat er snel kan worden ingespeeld op actualiteiten. U kunt een geselecteerde doelgroep bereiken en het draagt bij aan Search Engine Optimization (SEO). Daarnaast kunt u makkelijk resultaten meten en analyseren, zodat u zeker weet of uw advertenties effect hebben of dat ze moeten worden bijgeschaafd.

Kosten

De kosten van Social Media adverteren hangen sterk af van uw doelstellingen. Wij kunnen een eenmalige campagne voor u uitvoeren, maar het is ook mogelijk om een campagne maandelijks te laten doorlopen. De kosten van adverteren op Social Media lopen wat dat betreft sterk uiteen. In de meeste gevallen kunt u een budget per dag aangeven voor de duur van de campagne. Zo kunt u het budget nooit overschrijden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van adverteren op Social Media? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan.

Social Media campagnes

    • per bericht exclusief advertentiekosten
€69,95