Social Media training en workshops

Wilt u zelf uw Social Media kanalen beheren, maar weet u niet precies hoe u dit aan moet pakken? Volg een Social Media training of workshop.

Social Media training en workshops

Wilt u zelf aan de slag met Social Media, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Of hoe u op de meest efficiënte manier uw doelgroep of publiek kunt bereiken? Volg dan een training of één van onze workshops. Eén van onze consultants komt per workshop een dagdeel bij u op locatie om samen met u te kijken hoe u uw zakelijke Social Media pagina’s naar een hoger niveau kunt tillen. We behandelen de Social Media platformen waar u gebruik van maakt of die u wilt gaan inzetten voor uw bedrijf. Het is ook mogelijk om een groepstraining of presentatie te organiseren. We geven op maat gemaakt tips en trucs die van toepassing zijn op uw branche.

Social Media training

vanaf €89,00

Training

U leert hoe u de functionaliteiten van Social Media kunt gebruiken, hoe het werkt om te adverteren op Social Media en we geven u tips en trucs.

Strategie workshop

In een strategieworkshop leggen we uit waarom het belangrijk is om te beginnen met een strategie of plan voor uw Social Media marketing. Door een strategie te maken gaat u gestructureerder te werk. Hiermee voorkomt u dat u onnodig veel tijd, geld en energie steekt in het beheer van uw Social Media kanalen. In de workshop worden doelen opgesteld (wat wilt u bereiken), er wordt een doelgroep bepaald (wie wilt u bereiken) en de Unique Selling Points worden beschreven (wat wilt u vertellen). Na de workshop stelt de consultant een klein marketingplan op waarin kort en bondig beschreven wordt wat er in de workshop besproken is. Dit document kunt u als leidraad (blijven) gebruiken bij het inzetten van uw marketingmix.

Strategie workshop (ca. 3 uur op locatie)

vanaf €295,00

Content workshop (ca. 3 uur op locatie)

vanaf €295,00

Content workshop

Tijdens de workshop content nemen we uw Social Media pagina’s eens goed onder de loep. We geven u concrete tips en trucs voor het plaatsen van content die veel betrokkenheid en bereik oplevert op de verschillende Social Media kanalen die u gebruikt of gaat gebruiken in uw marketingmix. Samen met u vullen we een content kalender in die u kunt gebruiken als leidraad voor de komende periode.We zullen ook aandacht besteden aan de ‘Edgerank formule.’ Een algoritme dat Facebook heeft ontwikkeld om te bepalen welke content het meest relevant is voor gebruikers om terug te zien op hun nieuwsoverzicht.

Presentatie

We maken een op maat gemaakte presentatie voor uw bedrijf over de onderwerpen waar u meer over zou willen weten.

Presentatie

o.b.v. offerte

Elke training, workshop of presentatie wordt op maat gemaakt. In een (advies)gesprek bespreken we over welke Social Media kanalen u vragen heeft en over welke kanalen u graag meer zou willen weten. Dit kan gaan om bijvoorbeeld: LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter, Google Plus, Pinterest en/of YouTube.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Social Media training of workshop? Neem dan vrijblijvend contact op.

Voorbeeld onderwerpen:

Zakelijk gebruik Social Media
Leren adverteren op Social Media (Facebook)
Leren plannen van Social Media berichten (m.b.v. Hootsuite)
Professioneel gebruik LinkedIn (hoe richt ik mijn pagina in?)
SEO schrijven
Leren beheren van een WordPress website

social media training