Social video’s

Geef uw boodschap de aandacht die het verdient met een social video.

Social video’s

Social video
Met een online video kunt u makkelijk een boodschap overbrengen en hiermee de juiste doelgroep bereiken. Met een social video onderscheidt u zich in de markt. Het is belangrijk om te weten wie uw doelgroep is en wat u als bedrijf uniek maakt. In een (advies)gesprek brengen we dit samen in kaart en vervolgens overleggen we wat voor u de beste optie is. In een video kunt u eenvoudig een persoonlijk kijkje achter de schermen van uw bedrijf geven of een bepaalde emotie overbrengen. Er is ontzettend veel mogelijk, van een eenvoudige bedrijfsfilm tot een instructievideo of een productfilm.

Online commercial
U kunt ook kiezen voor een online commercial. Een online commercial is een geanimeerde online advertentie die wij voor u kunnen maken. Als basis gebruiken we een bestaand advertentie ontwerp, natuurlijk kunnen we ook iets geheel nieuws voor u creëren. De advertentie ontvangt u in MP4-formaat, volledig geoptimaliseerd voor vertoning op uw social media kanalen en uw website. Door middel van een betaalde advertentie op Social Media kunt u uw online commercial promoten onder een specifieke doelgroep die u wilt bereiken.

Wij begeleiden u graag in het hele proces Van draaiboekopzet tot gerichte instructies op de dag zelf. Vervolgens wordt de video vakkundig gemonteerd en geleverd. Wilt u met uw video zoveel mogelijk mensen bereiken? Er zijn meerdere mogelijkheden om uw video te promoten, hierover adviseren we u graag.

Social video op aanvraag

vanaf €549,00